Razende George Michael twittert tegen homohaters

Print
Razende George Michael twittert tegen homohaters

Razende George Michael twittert tegen homohaters

George Michael nagelt op Twitter een Amerikaanse christelijke groepering aan het kruis. Toen de homoseksuele zanger strijk lag met een zware longontsteking, bad de geloofsgroep voor zijn dood.
"Wisten jullie dat, terwijl ik in Oostenrijk vocht voor mijn leven, een groep van die heerlijke Amerikaanse 'christelijke' organisaties de tijd nam om voor mijn dood te bidden", twittert Michael. De 48-jarige popster lag drie weken in een ziekenhuis in Wenen. Vlak voor kerst mocht hij naar huis.

De Christenen voor een Moreel Amerika (CFAMA) twitterden de zanger een voorspoedige dood toe. "Bid voor de dood van George Michael. Hij koos voor een satanische levensstijl en hoort daarom een passend einde te krijgen." De christelijke onruststokers stelden zelfs hun eigen, verkeerde, diagnose. "Blijkbaar lijdt George Michael aan aids. Logisch want hij is homo, dan hoort dat erbij. Nog een sodomiet die in het stof bijt."

De tweets schoten de herrezen Michael duidelijk in het verkeerde keelgat. "Wat lief van hen, als je je bedenkt hoe druk deze mensen het moeten hebben", laat hij eerst nog ironisch weten. Om de groep daarna de grond in te boren. "Totally fucked up cocksucking bastards, en dat bedoel ik niet in de positieve betekenis van het woord", fulmineert Michael. Waarna hij vervolgt met: "Oh, mijn GOD, dat voelde goed. Ik begin zeker beter te worden. Ok, ik geef toe, ik heb een paar glaasjes wijn op... het leven is goed!"

CFAMA licht op een blog netjes toe waarom homoseksuelen volgens hen het daglicht niet mogen zien. "Het zijn wetteloze individuen die seks hebben in openbare gelegenheden. De volgende keer dat u geniet van een picknick in een park, moet u een oogje open houden voor homoseksuelen die om de hoek sodomie plegen." Daar heeft George Michael, die eind jaren negentig in Beverly Hills op een openbaar toilet met zijn jongeheer naar een undercoveragent zwaaide, natuurlijk niet van terug.

Stefan LAENEN
MEEST RECENT