1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Evi Hanssen en ex Fred Di Bono: "We vrijen, maar vriendschap hebben we niet"

Evi Hanssen en Fred Di Bono kondigden eerder hun split aan. "Ze willen hun eigen pad bewandelen." In een laatste interview met het intussen opgedoekte maandblad Goedele haalden de twee al stevig uit. "Elke andere gast had ik allang buitengezet."

mgeysmans

De eerste vijf jaar zijn heel moeizaam gegaan. Echt niet oké. Vijf jaar vechten. Sinds drie jaar gaat het beter. We hebben onze twijfels uitgesproken en daardoor werd samenblijven een vrije keuze. Zelfs toen ik zeer kritisch naar de puinhoop keek, wilde ik toch blijven. Ik ben nochtans een sterke vrouw. In principe zou ik een relatie zoals de onze, vol builen en putten, nooit geaccepteerd hebben. Elke andere gast had ik allang buitengezet. Hoe vaak heb ik niet gedacht: nu trap ik het af. Maar dan ging ik met vrienden afkoelen in de Ardennen, kwam na een paar dagen weer thuis en wilde toch verder met Fred."

Ook Fred beaamt de moeilijke periode: "Mensen zeggen vaak: 'jullie zijn een schoon koppel'. Wij zijn heel lang een schone bouwput geweest ja. Een werf. Ik weet wie haar beste vrienden zijn en daar hoor ik niet bij. We hebben passie, vrijen, zijn een creatief team, maar vriendschap? Neen dat hebben we niet."

Bekijk het fotoalbum: Evi Hanssen in beeld

Lees ook: Evi Hanssen toont ellenlange benen in hotpants Evi Hanssen verliefd op tien jaar jongere muzikant Evi Hanssen: "Vlak voor scheiding kreeg mama borstkanker"

Lees ook op vief.be: Meerderheid heeft liever goede vriend dan liefdesrelatie

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN