Overvallers slaan bediende Bond Moyson bewusteloos

In Menen is dinsdag rond de middag een overval gepleegd op het kantoor van de Bond Moyson langs de August Debunnestraat. Dat bevestigt Francis Watteeuw, woordvoerder van het ziekenfonds.

jatimmermans

Op het moment van de overval was maar één bediende aanwezig in het kantoor. Die incasseerde rake klappen en raakte bewusteloos. De daders gingen ervandoor met een aanzienlijke buit.

De overval gebeurde toen er nog maar één personeelslid in het Bond Moysonkantoor aanwezig was, de overige medewerkers waren gaan lunchen. De daders drongen het gebouw binnen via de achterkant. Ze bedreigden de aanwezige bediende en dwongen hem om geld uit de kassa te halen. De man incasseerde enkele rake klappen en verloor daarbij het bewustzijn. De daders gingen ervandoor zonder te raken aan de kluis van het kantoor

.

Na verloop van tijd troffen de teruggekeerde personeelsleden hun collega aan. Volgens Francis Watteeuw werd bij de overval een aanzienlijk bedrag buitgemaakt, maar details daarover worden niet vrijgegeven. Van de daders is voorlopig geen spoor.

Belga

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER