Siska, Tomas en Sam verhuizen naar Gent

Print
StuBru-presentatoren Siska Schoeters, Sam De Bruyn en Tomas De Soete zijn verhuisd en hebben hun intrek genomen in het Glazen Huis op het Woodroow Wilsonplein in Gent. Gabriel Rios verwelkomt ze met een dakconcert.

Dit jaar staat het Glazen Huis in Leuven, Gent en Antwerpen. Maandagavond zijn de drie presentatoren de eerste keer verhuisd, van Leuven naar Gent. Otto-Jan Ham kwam rond 17.30 uur aan met de Glazen Verhuiswagen op het Leuvense Martelarenplein. Burgemeester Louis Tobback bevrijdde Tomas, Siska en Sam waarop ze met de Glazen Verhuiswagen naar Gent trokken. Daar arriveerden ze omstreeks 20 uur.

Op het Woodrow Wilsonplein zullen ze hun Music for Life-benefiet tot woensdagavond verderzetten. Starten deden ze met het nummer 'Me And You' van Nero. Maandagavond verzorgen Gabriel Rios en Jef Neve de eerste dakconcerten in Gent.

De Leuvense zangeres Selah Sue en Snow Patrol gaven maandag nog de laatste dakconcerten op het Glazen Huis in Leuven. Vooral het optreden van Snow Patrol werd zeer gesmaakt door de menigte op het Martelarenplein. Zanger Gary Lightbody signeerde een cd nadat die door een fan op het dak was gegooid.

Met "We do give a shit" als slogan, willen Studio Brussel en het Rode Kruis het probleem van diarree onder de aandacht brengen.

.

Nu in het nieuws