Group F verwerkt strijk via drive-in

Regen kan de klanten van het strijkatelier van het Kontichse Group F sinds kort niet meer deren. Daar zorgt zijn drive-in voor.

"Met driehonderd op een totaal van zeshonderd werknemers actief in de schoonmaakafdeling, is Group F in eerste instantie een schoonmaakbedrijf", legt commercieel verantwoordelijke Patrick Roef uit. "Voorts verhuren we hoogwerkers en hebben we ook in Lier, Ekeren en Aalst strijkateliers. Om onze klanten van het strijkatelier in Kontich nog meer van dienst te zijn, is een tijdje terug het idee gerezen er een drive-in te maken. Omdat we op die locatie de hoogwerkers hebben samengebracht, is daar ook de ruimte voor. Klanten rijden binnen, pikken hun mand strijk op, betalen en kunnen weer vertrekken. Dit concept laat klanten toe hun strijk af te leveren en op te halen, zonder daarvoor door regen en wind te moeten trotseren."

Eerder startte Group F al een 'drive-out'-strijkservice, waarbij eigen personeel tot bij de bedrijven gaat om de strijk van hun werknemers op te halen. Eenmaal de opgehaalde manden zijn verwerkt, worden die weer terug naar die bedrijven gebracht. Die formule geraakt bij alsmaar meer bedrijven in trek. JVdPo

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio