Mechelse pizzajongens scoren bij Smaakpolitie VT4

Mechelse pizzajongens scoren bij Smaakpolitie VT4

Mechelse pizzajongens scoren bij Smaakpolitie VT4

Print
Mechelen - Samir Aberkane (29), oprichter van Pizza Kingslize in Mechelen, is in de wolken. De zaak van hem en zijn broers, die pizza's aan huis levert, is de eerste in de stad met een attest van De Smaakpolitie van VT4.
p>Een inspecteur van het VT4- programma gaat in heel Vlaanderen op ronde om de voedselhygiëne en de algemene netheid in horecazaken te controleren. "Maar in Mechelen was hij praktisch nergens welkom, heeft de man ons zelf verteld.

Wij hebben hem met open armen ontvangen", zegt Samir. Samen met broers Omar (26), Mekki (28), Brahim (30) en Saïd (32) levert Samir pizza's aan huis in de stad. "Zelfs mijn broer Mohamed, die elektricien is, komt soms een handje helpen." Goede service Alle producten die bij Pizza Kingslize in de Nekkerspoelstraat binnen- en buitengaan zijn gelabeld met data. "In principe kan er zo niets verkeerd gaan met de voedselveiligheid.

Aan een goede service en kwaliteit voor onze klanten hechten wij veel belang", legt Samir uit. Als jonge knaap heeft hij het ooit anders gezien."Ik heb meer dan tien jaar ervaring in de sector. Ik heb in pizzeria's gewerkt waar er niet zo nauw werd omgesprongen met de regels van de kunst. Ik ben begonnen als afwasser, maar met mijn gedrevenheid wilde ik me bewijzen. Omdat ik besefte dat het anders kon, ben ik zelf met een zaak gestart." Pizza Kingslize werd geopend in 2007 en heeft ondertussen zestien mensen in dienst, met plannen voor uitbreiding in Antwerpen.

SVH

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio