1 / 2

Win! Tickets voor het topdrama 'The Help'

Wil je het najaar goed afsluiten? Dan moet je zeker één van de toppers van 2011 in de bioscoopzalen gaan bekijken! The Help is zonder twijfel één van de meest ophefmakende films van 2011, gebaseerd op het prachtige boek 'Een keukenmeidenroman' van Kathryn Stockett. Wil jij wel eens meer weten over de vrouwelijke kijk op de burgerrechtenbeweging en ongewone vriendschappen tussen verschillende rassen? Speel dan snel mee met onze wedstrijd! Dankzij She.be kan je namelijk tickets voor deze topfilm winnen.

mgeysmans

'The Help' speelt zich af in de jaren '60, toen zwarten nog in aparte winkels moesten gaan winkelen. Emma Stone kruipt er in de rol van het zuiderse meisje Skeeler. Ze is net klaar met studeren en voelt de schrijversmicrobe door haar aderen stromen. Ze besluit een groep zwarte vrouwen te interviewen, maar zet daarmee de hele stad Mississippi op zijn kop. Want blank en zwart, dat blijft ver van elkaar verwijderd…

Een topfilm over één van de belangrijkste thema's uit de Amerikaanse geschiedenis, alles voorzien van een verbijsterende vrouwelijke kijk.

Wil jij deze film zelf wel eens gaan bekijken. Speel dan snel mee met onze wedstrijd! Wij geven duotickets voor 'The Help' weg.

NIET TE MISSEN