Ann Bullier wil met nieuw Wellness Salon 'Azulinea' alle zintuigen prikkelen

‘Schoonheid, evenwicht en rust’ dat zijn de drie doelen die Ann Bullier uit Vremde zich heeft gesteld bij de opening van haar Wellness Salon Azulinea in Vremde. “Bij ons geen seriewerk, maar een behandeling die rekening houdt met de individuele noden van de klant,” stelt de 43-jarige gewezen welzijnscoördinatrice.

Patrick Vandyck

Natuurlijk kan je bij Ann ook terecht om je nagels te laten lakken, je wimpers te laten behandelen of je gelaat te laten verzorgen. “Maar ik wil meer. In ons hectisch leven wil ik met Azulinea een rustpunt bieden in de mallemolen van het leven. Even stil staan om je te laten verzorgen en te laten herstellen. Halt houden, betekent voor iedere persoon net iets anders. Het persoonlijk accent is heel belangrijk. Bij mij moet het net iets meer zijn.”

Ann benadrukt dat het geenszins te bedoeling is om snel te groeien en in een recordtempo extra personeel aan te nemen. “Een kwaliteitsvol aanbod op maat van de klant is mijn label en dat zal altijd het belangrijkste blijven,” besluit Ann.

info: www.azulinea.be

Patrick Vandyck

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio