Mode

Het ideale feestkapsel in 1,2,3!

Print

Het ideale feestkapsel in 1,2,3!

Een feestkapsel dat snel klaar is, voorzien is van de nodige glamour en goed blijft zitten, dat is wat wij willen. Een onmogelijke queeste? Niet langer! Een Parijs kappersteam ontwikkelde een kniptechniek waarbij zelfs het meest platte haar volume krijgt.

U kent het wel: u föhnt uw haar volumineus op, om na een uurtje te bemerken dat al uw lokken weer plat en futloos langs uw gezicht hangen. "Het probleem bij vroegere 'volumekapsels' was dat we in laagjes werkten en daardoor massa weghaalden. De lengte werd daardoor ook altijd aangepast. Met de Voile de Coupe-techniek is dat geen probleem meer", vertellen ze bij Mod's Hair.

De Parijse hoofdzetel van dat team heeft met 'Voile de Coupe' namelijk een techniek ontworpen om volume in het haar te brengen, zonder aan de lengte te raken. Tussen ieder langer compartiment knipt de kapper een horizontaal stuk dat maar half zo lang is als de rest van de coupe. "Daardoor creëer je ongemerkt veel meer natuurlijk volume en beweging in de coupe."

Waarom deze coupe ideaal is voor de feestdagen? Door de opgeknipte stukken tussen het haar, heb je geen nood meer aan uren föhnwerk én ben je er zeker van dat het volume ook behouden blijft. Ook al zit je uren in een veel te warme kamer vol feestvierders! En het leukste: de Voile de Coupe kan je toepassen op bijzonder veel coupes!

De kniptechniek is een creatie van Mod's Hair en is voorlopig enkel beschikbaar bij deze salons.

Beelden: Mod's Hair

NIET TE MISSEN