Gecrashte vrachtwagen zorgt voor grote hinder op E17 Gent-Antwerpen

Gecrashte vrachtwagen zorgt voor grote hinder op E17 Gent-Antwerpen

Gecrashte vrachtwagen zorgt voor grote hinder op E17 Gent-Antwerpen

Print
Een vrachtwagen heeft zich vrijdagochtend omstreeks 06.05 uur door de middenberm geboord op de E17 in Haasdonk na een aanrijding met een personenwagen. Twee inzittenden van de personenwagen raakten daarbij lichtgewond. Dat is vernomen van Hajo Beeckman, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Het ongeval gebeurde in de richting van Antwerpen en zorgt vrijdagochtend voor zware verkeershinder. Rond 07.00 uur moeten autobestuurders in de richting van Antwerpen al meer dan een uur aanschuiven.

E17 even volledig dicht

Omdat de vrachtwagen geladen geweest is met propaan en de hulpdiensten elk risico willen uitsluiten, zal de E17 in beide richtingen vrijdagochtend een tiental minuten afgesloten voor de takelwerkzaamheden. Alle autoverkeer via de E17 naar Antwerpen wordt afgeraden, aldus Beeckman. Het verkeer wordt rond 07.00 uur al omgeleid via de ring van Gent en de E34.

Regenval zorgt voor problemen

De zware regenval heeft vrijdagochtend lokaal ook voor verkeersoverlast gezorgd. Zo staat er water in de Tijsmanstunnel en zijn er ook zware verkeersproblemen door wateroverlast op de Brusselse ring.

Rond 07.15 uur stond er net geen 80 kilometer files op de Vlaamse wegen, wat normaal is.

Beeld: www.verkeerscentrum.be

Nu in het nieuws