Koppel incasseert zware slagen van verkeersagressors op Falconplein

Een koppel van middelbare leeftijd heeft maandagavond rake klappen gekregen nadat de man en vrouw het aan de stok kregen met twee heetgebakerde mannen die hen de pas afsneden op het Falconplein. Van de agressors is voorlopig geen spoor. Dat meldt de Antwerpse politie.

jrosquin

Maandagavond, rond 24 uur, reed een vrouw met haar wagen op de Brouwersvliet richting het Falconplein. Naast haar zat een vriend. Plots stak een andere wagen hen voorbij. De bestuurder van die wagen, mogelijk een VW Golf, reed nogal bruusk en sneed hen de pas af. De bestuurster moest hierdoor in de remmen.

Baseballstick

Haar vriend stapte uit en deed teken naar de andere bestuurder. Daarop stapten twee mannen uit de andere wagen en ze kwamen op de vriend van de bestuurster af. Eén van de twee sloeg het slachtoffer tegen de grond. De andere aanvaller had een soort van zwarte baseballstick in de handen waarmee hij het slachtoffer nog enkele rake klappen gaf. De bestuurster wilde het geweld doen ophouden. Ze probeerde tussenbeide te komen maar ook zij kreeg enkele rake klappen in het aangezicht.

Twee getuigen, buurtbewoners die waren gealarmeerd nadat ze kabaal hoorden op straat, verwittigden de politie. Ze riepen ook naar de aanvallers. Dat had blijkbaar effect want ze stopten met stampen en slaan, ze sprongen in hun wagen en reden weg richting de Leien.

De twee slachtoffers, de 39-jarige bestuurster en haar 40-jarige vriend, werden voor verzorging overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. De man had onder ander een gebroken rib en zware kneuzingen over het ganse lichaam.

Van de aanvallers ontbreekt voorlopig elk spoor.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio