Peter Pan vliegt écht in Belgische wereldprimeur

Peter Pan vliegt écht in Belgische wereldprimeur

Peter Pan vliegt écht in Belgische wereldprimeur

Print
Music Hall maakt van het bekende Peter Pan een spectaculaire hoogtechnologische arenashow, die na zijn Belgische première door de wereld gaat toeren.

Het wereldberoemde verhaal van Peter Pan, de jongen die kan vliegen en weigert op te groeien, krijgt een heel nieuwe dimensie in de droomwereld van Music Hall-topman Geert Allaert: "We hebben de wereldwijde rechten verworven voor de arenaproductie van Peter Pan. Het wordt een cross over tussen film en musical. We maken gebruik van de nieuwste technieken om de wereld van Peter Pan tot leven te laten komen. Zo zal Peter Pan voor het eerst écht vliegen, zonder vast te hangen aan draden!"

Bedenker Geert Allaert verzamelde een internationaal topteam om zijn droom te verwezenlijken. De regie is in handen van Luc Petit, jarenlang de rechterhand van Franco Dragone bij onder meer Cirque du Soleil. Voor de kostuums zorgt de vermaarde ontwerpster Kaat Tilley. De muziek wordt gecomponeerd door Matt Dunkley, die onder meer zijn stempel drukte op films als Moulin Rouge en Pirates of the Carribean.

Internationale carrière

Nu al staat vast dat Peter Pan een internationale carrière krijgt. Na het debuut in Vorst Nationaal volgende jaar, trekt dezelfde ploeg onder meer naar Londen, Stockholm, Parijs, Hamburg en Berlijn.

Guy Van Vliet

op de foto: Luc Petit, Kaat Tilley, Geert Allaert en Matt Dunkley geven al een vleugje van het decor prijs

MEEST RECENT