Marcel Vanthilt kop van jut na flauw grapje over Greet Rouffaer

Marcel Vanthilt kop van jut na flauw grapje over Greet Rouffaer

Marcel Vanthilt kop van jut na flauw grapje over Greet Rouffaer

Print
Op Twitter wordt brandhout gemaakt van Marcel Vanthilt. De Limburger presenteerde zaterdag de uitreiking van de MIA's. Op een gegeven moment zei hij: "Oei, nog meer vuurwerk. Het zou hier naar Greet Rouffaer kunnen beginnen ruiken."

De actrice, die vooral bekend werd als dokter Nelly uit 'Wittekerke', raakte in 1997 zwaar verbrand op de set van de reeks toen een gasfles tot ontploffing kwam. Een zware revalidatie volgde.

Vanthilt wordt door heel wat kijkers uitgemaakt voor "lul". Hier en daar wordt geopperd om de man de MIA voor 'Eikel van het Jaar' uit te reiken.

Rouffaer zit momenteel in Rome. Ze betreurt de woorden van Vanthilt, maar zal die zich niet aantrekken. Haar man reageert uitgebreider in een krant van Corelio. "Ik wens mijnheer Vanthilt geen minuut de mentale en fysieke pijn toe die mijn echtgenote heeft moeten doorstaan. Allicht zou hij deze pijn met veel minder moed en doorzettingsvermogen hebben gedragen en zou hij hebben ingezien dat het ridiculiseren van zulke omstandigheden getuigt van bijzonder weinig respect en inlevingsvermogen."

Vanthilt zegt geen spijt te hebben van de uitspraak. Hij wilde naar verluidt 'scherp uit de hoek komen'. Hij wilde Rouffaer wel niet kwetsen.

Lees ook Eén biedt Greet Rouffaer excuses aan

Foto Belga

.

Nu in het nieuws