De Vinken zusjes mogen samenblijven in 'The Voice'

De Vinken zusjes mogen samenblijven in 'The Voice'

De Vinken zusjes mogen samenblijven in 'The Voice'

Print
De kogel is door de kerk. John de Mol , bedenker van het succesvolle televisie format ‘The Voice’, heeft bevestigd dat hij voor de Vinken zussen uit Ekeren een uitzondering maakt op het reglement dat voorschrijft dat enkel solo- of duo artiesten aan het programma mogen deelnemen.

“Gisteren heb ik de Vinken zussen tijdens de workshop het heugelijke nieuws mogen brengen dat ze als trio verder mogen in de wedstrijd”, vertelt een tevreden Jasper Steverlinck , de coach van de zussen Vinken.

Na de aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’ van afgelopen week stonden twitter en facebook roodgloeiend met lofbetuigingen over de samenzang van de zussen. Meteen werd een vurige oproep gestart om ze als trio in het team van coach Jasper Steverlinck samen te houden voor de volgende stap in de talentenwedstrijd.

Na het weekend brachten niet alleen zowat alle kranten stukken over de drie zussen uit Ekeren, ook Q-music, ‘Voor de Show’ en ‘De Laatste Show’ schoven aan om de meisjes in hun programma te gast te hebben.

Ondertussen groeiden de Facebook–‘likes’ voor ‘De Vinken zusjes moeten samenblijven’ snel. Met 15.622 gingen ze vlot over het totaal aantal facebook-liefhebbers van ‘The Voice van Vlaanderen’. Voor John de Mol zijn dit voldoende indicaties om de Vlaamse kijker te geven wat die wil.

Tom Vets

p>
MEEST RECENT