Eindhoutse Valérie opent schoonheidsinstituut in Oevel

De 20-jarige Valérie Couwberghs uit Eindhout (Laakdal) die afstudeerde in de schoonheidszorg opende zopas haar eigen schoonheidsinstituut in Oeveldorp (Westerlo).

Helsen Stefan

“Ik was niet van plan om al meteen een eigen zaak op te starten, maar het vrijstaande pand in Oevel-dorp was perfect voor een schoonheidsinstituut en dit leek me een unieke kans om mijn droom waar te maken”, begint Valérie haar verhaal. “Het is moeilijk van op zo’n jonge leeftijd een zaak op te starten, maar als ik er geen 100% achterstond, zou ik het risico niet nemen. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen en advies te geven. Het voorkomen van de mens is toch wel belangrijk en mensen weten soms geen raad met hun huidproblemen, lichaam- en voetklachten met als gevolg dat ze een laag zelfbeeld creëren. Ze zijn altijd tevreden als iemand hen dan een oplossing kan bieden. Op die manier help ik hun zelfbeeld opkrikken. Elke klant moet met een goed gevoel en extra zelfvertrouwen de deur uitgaan. Dat is het leuke aan dit beroep.”

Schoonheidsinstituut Valérie wil klanten laten genieten van een persoonlijke en exclusieve verzorging met kwaliteitsproducten die huidverbeterend werken. Naast gelaatsverzorging en lichaamsverzorging kan je er terecht voor manicure en pedicure, ontharingen, massage, anti-aging, behandelingen tegen Cellulitis, striae, lymfedrainage, maquillage en verzorgingsproducten.

“Ik ben ook gespecialiseerd in figuurcorrectie”, voegt Valérie er aan toe. “ Met de Contour Wrap verwijderen we toxische stoffen uit het lichaam met als resultaat een stevigere en strakkere lichaamscontour met zichtbaar centimeterverlies tot gevolg. Bij deze behandeling verliezen mensen bij de eerste behandeling minstens 15cm. Het vip toestel dient voor afslanking en versteviging, anti-aging en huidverbetering. Met de kwaliteitsproducten van Dr.Baumann kan ik alle probleemhuiden aanpakken, van droge huid, eczeem, couperose, vette en onzuivere huid, tot acné.”

Meer info over de behandelingen is terug te vinden op de website.

www.schoonheidssalon-valerie.be

Stefan HELSEN

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio