Kesselse doet mee aan The voice van Vlaanderen

Kesselse doet mee aan The voice van Vlaanderen

Kesselse doet mee aan The voice van Vlaanderen

Print
Nijlen - Vrijdag is de talentenjacht van vtm toe aan de tweede blind auditions. Eén van de twaalf acts die de coaches te horen krijgen is Kizi Van Elshocht uit Kessel bij Nijlen.
"In het dagelijkse leven werk ik in een kledingwinkel voor dames met een maatje meer op de Meir in Antwerpen", zegt Kizi opgewekt. "Ik ben er all-round medewerkster. Ik geef advies aan de klanten en sta aan de kassa, maar ben evenzeer bezig met de inrichting van de winkels. Het is een heel toffe job."

Voor Kizi is het een echte uitdaging om mee te doen aan dergelijke wedstrijd. "Aanvankelijk wist ik niet zo goed wat The Voice Van Vlaanderen inhield toen ze de kandidatenoproep deden. Ik dacht dat het weer zo'n programma à la Idool zou zijn. Maar ik ben over de streep getrokken om mee te doen toen ik vernam dat deze keer het uiterlijk niet op de eerste plaats komt. Ik vind immers van mezelf dat ik niet het perfecte uiterlijk heb om op televisie te komen. Daarom hield ik in het verleden bij soortgelijke programma's altijd de boot af. Maar ik ben iemand die ontzettend graag zingt. Aangezien de coaches enkel zouden beoordelen op de stem, heb ik me dan toch maar ingeschreven."

Tom Vets

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio