Sterrenrestaurants lokken meer klanten

Sterrenrestaurants lokken meer klanten

Sterrenrestaurants lokken meer klanten

Print
Sint-Katelijne-Waver - De restaurants Centpourcent uit Sint-Katelijne-Waver en De Tuinkamer in Beerzel (Putte) hebben opvallend meer klanten sinds ze bijna twee weken geleden hun eerste Michelinster kregen. Ze worden overladen met complimenten en cadeaus.
Axel Colonna en Anneleen Soethaert van restaurant Centpourcent hebben hun handen meer dan vol. "Dagelijks bellen mensen ons op om te vragen wanneer ze mogen komen eten. Vroeger belden mensen ons gewoon op om op een bepaalde dag te reserveren. Die Michelinster heeft dus grote gevolgen. Voor de ster waren onze zaterdagen twee weken op voorhand volgeboekt. Nu is er op zaterdag geen enkele plaats meer vrij voor het derde weekend van januari", zegt Axel.

Wenende Sergio Herman

Ook Ken Verschueren en Jenny Callens (foto) van restaurant De Tuinkamer uit Beerzel (Putte) plukken volop de vruchten van hun eerste Michelinster.
"Mijn vroegere leermeester Sergio Herman heeft me na de bekendmaking van de Michelinster zelfs gebeld om me te feliciteren. Hij kon zijn tranen van blijdschap niet bedwingen. Sergio heeft me ook een boeket bloemen gestuurd.
En meerdere klanten hebben ons zelfs een fles champagne cadeau gedaan. In december is er nauwelijks nog een tafel vrij. Voor grotere groepen is er op topdag zaterdag pas vanaf februari opnieuw plaats", zegt Ken.

Het volledige artikel staat in Gazet van Antwerpen van vrijdag 2 december.

CWil
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio