Zelfs West-Vlaamse chefs kiezen voor Alaise

Zelfs West-Vlaamse chefs kiezen voor Alaise

Zelfs West-Vlaamse chefs kiezen voor Alaise

Print
Ekeren - Ze voelden zich duidelijk aangesproken door de flair van hun gouwgenoten Eef en Michaël maar drie hippe West-Vlaamse chefs riepen gisteren de kijker toch op om voor Alaise te stemmen, het restaurant van de Ekerse deelnemers aan het vtm-programma 'Mijn restaurant!'.

Aanvankelijk zag het er naar uit dat Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere, samen noemen ze zich de Flemish Foodies, een stemadvies voor Seaven in Blankenberge zouden uitspreken. De drie waren onder de indruk van de kookkunsten van chef Raoul en al die onverstaanbaar onder elkaar keuvelende West-Vlamingen konden het zichtbaar met elkaar vinden.

"We hebben vanavond (in Seaven, red.) lekkerder gegeten maar toch was er een soort' magic' in Ekeren", concludeerde het drietal. Kortom: Stem Ekeren!

Voor de aflevering van dinsdag wacht beide finalisten de ultieme beproeving: een bezoek van Peter Goossens.

HVGo


Gazet geeft stemadvies: Alaise moet winnen!

Gazet van Antwerpen zet mee de schouders onder Alaise: wij volgen Amber en Elodie op hun zware campagnedagen en brengen, net als driesterrenchef Sergio Herman, duidelijk stemadvies uit: Ekeren moet Mijn Restaurant, editie 2011 winnen. Als Antwerpse krant zijn we het aan onszelf verplicht: een topzaak als Alaise moet in Antwerpen blijven.

Volg de belevenissen van de twee meisjes en hun Ekers restaurant in de krant, op VTM en op Gva.be, en vergeet niet te stemmen. Sms EKEREN naar 6677 (0,75 euro per stem) of bel 0905-53802.

Steunbetuigingen voor Amber en Elodie? Voer ze in via deze uploadpagina, wij bezorgen ze aan de meisjes!

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio