Ontvoerde Jordan (4) kent haar papa niet meer

Print

Ontvoerde Jordan (4) kent haar papa niet meer

Malle - Na een speurtocht van zes weken vonden Britse detectives de ontvoerde Jordan Gödecke (4) uit Malle terug in Zuid-Afrika. Intussen heeft vader Ive (foto) haar al tweemaal ontmoet, maar het kind herkent de papa niet meer.
Het kind werd ontvoerd door haar moeder, ijsschaatster Lisa Michael, en leek al twee jaar van de aardbol verdwenen. Zopas raakte bekend dat de door Ives ingehuurde Britse detectives na zes weken intensief observatie- en speurwerk moeder en kind hebben teruggevonden in een rijhuis in Sedgefield, een dorpje in de buurt van Kaapstad in Zuid-Afrika. Ze wonen er in bij de ouders van de mama.

Eens dat nieuws bekend trokken Ive, zijn stiefvader, een vriend van de stiefvader en twee bodyguards naar Zuid-Afrika om er de twee detectives te vervoegen.

"Met zeven personen houden ze daar nu de boel in de gaten. Intussen heeft hij Jordan al kunnen zien, maar zij herkent hem niet meer. Blijkbaar omdat er alleen maar slechte dingen over hem verteld worden", zegt Ives broer Ike Gödecke, die van de Belgische autoriteiten een extra inspanning vraagt om actie te ondernemen zodat vader en kind elkaar op normale basis kunnen ontmoeten.

Lees vrijdag 2 december het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen.

JAN VORSSELMANS
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio