Winnaar poll Frappantpop krijgt mediatraining op GvA

Winnaar poll Frappantpop krijgt mediatraining op GvA

Winnaar poll Frappantpop krijgt mediatraining op GvA

Print
U kan nog tot vrijdag stemmen op uw favoriete finalist van Frappantpop, de zoektocht naar muzikaal talent in de provincie Antwerpen. Voor de winnaar van deze 'GvA-publieksprijs' hangt er iets moois aan vast: een dagje mediatraining op Gazet van Antwerpen, een professionele promotievideo én medewerking van Sam Valkenborgh van Fixkes.

Wordt het Noble Tea, Samowar, Mantaray, Joen Van Gossem, Dottir Slonza, The Deer Friends, Humble Flirt of The Dukes? Eén van deze acht mag zich zaterdag, na de finale in Muziekcentrum Trix, winnaar van Frappantpop 2011 noemen. De liveshow, die wordt beoordeeld door een jury uit de sector, is voor de winnaar de start van een echte carrière, met professioneel advies van Trix, en enkele boekingen in het circuit.

Naast de hoofdwinnaar is er ook een GvA-publieksprijs. Die wordt bepaald door de stemmen op onze poll, die al sinds de bekendmaking van de finalisten online staat. De winnaar van deze nevenprijs krijgt in het nieuwe mediagebouw van Gazet van Antwerpen binnenkort een dagje mediatraining: onze muziekjournalist Stef Vanwoensel geeft tips om lastige persvragen te beantwoorden, Sam Valkenborgh van Fixkes deelt met de winnaars zijn échte ervaringen uit het wereldje, en vliegende reporter Pieter Rombouts maakt met de winnaars een filmpje dat nadien kan dienen als promotiemateriaal. Er hoort ook een professionele fotoshoot bij deze mediadag.

De bekendmaking van de GvA-publieksprijs gebeurt zaterdag, op het podium in Trix, tijdens de slotceremonie.

Beluister hier de recente demo's van de finalisten en breng uw stem uit.

MEEST RECENT