Vraag om herstellingen wegen klinkt steeds luider

Print
Zele - Hoewel Zele nu al een grote bouwwerf lijkt, komt er volgens de plannen in 2012 aan alle wegomleggingsellende nog lang geen einde.
De Aloïs De Beulelaan en de Kouterbosstraat krijgen een nieuwe asfaltlaag terwijl de Kalvariestraat verbreed en heraangelegd zal worden. Voorts voorziet het gemeentebestuur grootse wegen- en rioleringswerken in de wijk Avermaat-Meerskant en hun zijstraten. Het voorgelegde plan voorziet tevens in herstelling en hernieuwing van de landbouwwegen.

"Een gemiste kans", zegt CD&V-gemeenteraadslid Gerard Herwege. "Het oplappen van die landbouwwegen volstaat niet langer. Er moet dringend werk gemaakt worden van een grondige herstelling. De wegen zijn in erbarmelijke staat. We vragen met aandrang een langetermijnvisie te hanteren en een rangorde op te stellen. Onder meer de Neereinde- en Buffelstraat zijn er erg aan toe."

Zijn fractiegenoot Tom Schiettecat voegde eraan toe dat er van de beloofde voetpaden in de Bosstraat nog steeds geen spoor te bekennen valt. Volgens burgemeester Patrick Poppe (Open Vld) wordt daar werk van gemaakt na de werken in Avermaat.

JoP
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio