Celebs

"Prins Laurent heeft meer respect voor dieren dan voor mensen"

Print

Prins Laurent heeft meer respect voor dieren dan voor mensen

Het was een vernietigende reportage gisteren op de Waalse zender RTBF. Kop van jut was niemand minder dan prins Laurent. "Hij heeft meer respect voor dieren dan voor mensen."

Zijn ex-vriendin Diane de Schaetzen bevestigde in de reportage dat ze geslagen werd door de prins en voegde er zelfs aan toe dat de man meer respect had voor dieren dan voor haar. Maar de Schaetzen haar getuigenis was niet de enige ophefmakende reactie op het leven van prins Laurent. Een andere persoon vertelde hoe de prins ooit zonder blozen een korting van 1/3de vroeg op een restaurantrekening. Ook het feit dat de prins een onkostenvergoeding van 1.25 euro per kilometer kreeg van de vzw Kint, terwijl hij zijn tank gewoon gratis ging volgooien bij de pomp aan het kasteel stuit op heel wat kritiek.

De reportagemaker Frédéric Deborsu belde meermaals naar de prins voor een reactie, maar kreeg steeds te horen "dat hij niet reageerde op dergelijke aantijgingen", zo vertelt een krant van De Persgroep. Gisteren na de uitzending zou de prins dan toch naar de redactie gebeld hebben met de mededeling "dat Deborsu zichzelf moet laten verzorgen".

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN