Celebs

'Mijn Restaurant'-koppel Eef en Michael: "We hebben een vrije relatie"

Print

'Mijn Restaurant'-koppel Eef en Michael: We hebben een vrije relatie

Eef en Michael waren als eersten zeker van een plaats in de finale. Het koppel lijkt af te stevenen op gegarandeerde winst en heeft daarbij nog steeds oog voor mekaar. Wordt dit een van de eerste koppels die overeind blijft staan tijdens én na de show? "Ik ben nog steeds puberaal verliefd."

"Ik wil wel trouwen, al zou dat om de verkeerde reden zijn: om mijn familie een onvergetelijke dag te bezorgen. En om een excuus te hebben om een schandalig dure jurk te kopen. Maar uit liefde? Neen, ik weet nu al wat ik aan Michaël heb. Hij is de man met wie ik oud wil worden, die mij kinderen zal schenken. Bovendien hebben we samen al meer opgebouwd dan veel getrouwde koppels. Maar we zullen niet snel zeggen: dat is mijn zakenpartner. Echt, ik gruwel van dat woord. Alsof we alleen maar samen zijn om te werken en de winst te verdelen. Alsof je met een zakenpartner het bed deelt…", steekt Eef van wal in TvFamilie.

"Hoe ik ook ben of wat ik ook doe, bij Michaël mag ik mezelf zijn. Ik ga stoppen, want het lijkt alsof we nog maar drie maanden samen zijn. (lacht) Al voel ik me na acht jaar nog steeds puberaal verliefd. We zijn zo verschillend dat het goed matcht. We hebben een zeer vrije relatie. Ik mag van hem uitgaan. Hij zal dan wat harder werken, wat vroeger opstaan. Michaël weet gewoon dat ik dat nodig heb: een nachtje stappen, een lingerieavond met vriendinnen. Als ik maar even weg ben."

Beeld: VTM

NIET TE MISSEN