Kristine Van Pellicom op tv vanaf haar 16de

Print
De dvd-box van Meester, hij begint weer! ligt in de winkels. Je kunt er een 16-jarige Kristine Van pellicom in herkennen. De actrice drong nooit door tot de absolute top. Maar meer dan twintig jaar later draait ze nog wel geregeld mee in primetime: ze is bijvoorbeeld een van de familieleden die de Lotto wint in de Een-reeks Rang 1.

Wil je weten wat Kristine zou doen mocht ze de lotto winnen, wat haar drijft, wat acteren voor haar betekent, of haar kinderen al voor de camera stonden, of ze echt vier zussen heeft en de helft van een tweeling is? Lees het interview in Gazet van Antwerpen, komend weekend.

"Ik heb de heerlijkste job van de wereld", zegt rasactrice Van Pellicom daarin. "Ik kruip niet in de huid van anderen. Anderen kruipen in mijn huid." Al hoopt ze nog op andere vlakken in haar leven te schitteren. "Ik wil veel. Ik wil niet een halve vrouw of moeder zijn of een halve actrice, ik wil het allemaal voor de volle 100 procent."

Martine Cuyt

Lees meer in Gazet van Antwerpen, zaterdag 3 december

Foto Jan Van der Perre

Bekijk hieronder een video waarin Van Pellicom samen met Bart De Pauw Shakespeare achterna gaat in Meester, hij begint weer.

MEEST RECENT