Dieven bij tennisclub De Wehzel

Dieven hebben ingebroken in het clubhuis van TC De Wehzel aan de Diependaalstraat in Elewijt. Ze namen laptops, een TV, en een pc mee.

Het was Dennis Verstraeten, uitbater van het tennischalet en lesgever bij de club, die de inbraak maandagmorgen om 8.30u vaststelde.

De toegangsdeur en de terrasdeur stonden open en vertoonden lichte sporen van braak. De dieven gingen ondermeer aan de haal met een pc waarop reservaties en clubinformatie ingevoerd worden. Een paar tennisrackets werden eveneens meegenomen. Geld van de daginkomsten van de cafetaria was er niet aanwezig. Het chalet is onbewoond en de naaste buren hebben ook niets gemerkt.

“We overwegen nu wel om iets extra te doen aan de beveiliging”, zegt voorzitter Rik Van Den Bempt. ”De sloten worden vervangen en we willen een kostenraming voor het plaatsen van camera’s of een alarmsysteem. Dit is al de tweede keer in een week tijd dat onze club slachtoffer is en schade toegebracht wordt. Vorige week heeft een onbekende, langs de kant van het voetbalveld, een grote snede gemaakt in het zeil van onze nieuwe tennishal. Een vandalenstreek wellicht .”

JD

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio