1/2

Swapping doe je nu ook in het station

Van 5 tot 10 december vindt de 'Swapping Week - Winter Edition' plaats. En om dat startshot met de nodige glamour te geven wordt er op zaterdag 3 december een ware Swap-shop in het Centraal Station van Antwerpen opgezet.

"In de Swap-shop vind je kledingstukken van topmerken als Dries Van Noten, Veronique Branquinho en DKNY. Maar ook items van Diesel, Replay, Zara en H&M komen aan bod. Om de kwaliteit van de kledij hoog te houden, worden de ingeleverde items beoordeeld op ruilwaarde. Neem maximum 3 kledingstukken mee van goede kwaliteit die je nooit draagt, hiervoor krijg je Swap-dots waarmee je andere stuks kan kopen", vertelt organisator Jens Verdonck.

Leuk weetje: je kan de stukken enkel ruilen, niet kopen met echt geld. Heb je interesse in zo'n Swapping, maar geen zin om af te zakken naar Antwerpen? De Swap-shop houdt ook nog halt in Hasselt (Versuz, 5 december), Brugge (Entrenous, 6 december), Gent (Culture Club, 7 december), Leuven (3Hoog witte villa, 8 december) en Antwerpen (Noxx, 10 december).

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN