Bib levert boeken aan huis

De bibliotheek en het dienstencentrum Ter Wezel gaan nauw samenwerken. Zo gaan vrijwilligers van het dienstencentrum boeken van de bib thuis leveren.

Van den Ouwelant An

Het dienstencentrum heeft al langer een boodschappendienst. Elke dinsdag verzamelen ze boodschappenlijstjes en bezorgen die aan winkels. Wanneer de bestelling klaar is, gaat een chauffeur deze ophalen en brengt ze naar u thuis. Voor bibliotheekmaterialen gaat het op dezelfde manier. Mensen die boeken willen lezen geven hun keuze telefonisch door aan het dienstencentrum of de bibliotheek. De vrijwilliger haalt de boeken op in de bib en brengt ze bij u thuis. Dit kan voor alle bibmaterialen: boeken, tijdschriften, luister- en daisyboeken, grootletterboeken, cd's en dvd's. Er ligt ook een boekenpakket in het dienstencentrum.

Deze week is het ook Voorleesweek. Dit is een jaarlijks terugkerende campagne die volwassenen wil aanmoedigen om vaak voor te lezen aan kleine en grote kinderen. In de bibliotheken van Wuustwezel, Gooreind en Loenhout wordt op woensdag 23 november om 14u voorgelezen. Alle kleuters zijn welkom.

An Van den OuwelantMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio