Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Uplace is "zonde voor de regio" (video)

Het Canvas-programma 'Zonde van de zendtijd' heeft online een spinoff gekregen. Unizo lanceerde woensdag 'Zonde voor de regio', een filmpje waarin het megashoppingcenter van Uplace op de korrel genomen wordt.

pirombouts

Uplace zette onlangs een promofilmpje online met actrice Tine Embrechts. Zij bejubelt het project, wat 'Zonde voor de regio' een hele prestatie vindt. De presentatoren, die erg aan Bert Gabriëls en Henk Rijckaert doen denken, konden namelijk beslag leggen op de tapes waarin enkele acteurs het erg moeilijk vinden om het shoppingcenter positief te belichten. Bekijk het filmpje...

"Uplace Machelen is een allesbehalve kernversterkend project, een betonnen stad naast de stad met alle mobiliteits- en uitstootproblemen van dien, en een garantie op leeglopende, onveilige stads- en dorpscentra", stellen de initiatiefnemers. "Wij pleiten voor leefbare, actieve en creatieve stads- en gemeentekernen, met mogelijkheden voor innovatieve KMO’s en duurzame, vlot bereikbare jobs."

De opening van Uplace Machelen is gepland voor eind 2014 - begin 2015.

Vastgoed

Jobs in de regio