Make-A-Wish vervult droom jeugdige mode-ontwerpster Stephanie

De 11-jarige Stephanie uit Willebroek, maakt er geen geheim van een muco-patiënte te zijn. Evenmin kan ze haar droom als mode-ontwerpster verstoppen. Make-A-Wish maakte die droom al een stukje waar.

boey jan

De vlotte, vrolijke Stephanie heeft een goed beeld van wat ze wil. "Haar grote droom is om mode-ontwerpster te worden. Het wensteam van Make-A-Wish werkte samen met Nicky Vanwijnsberghe, Head of Styling bij Tonickx in Kortrijk. Zij en haar team hebben het eigen ontwerp van Stephanie kunnen omtoveren tot een professioneel ontwerp", verduidelijkt het wensteam bestaande uit Hilde Reulen en Kevin Mondelaers.

Afgelopen zaterdag was het in San Marco Village in Schelle haar grote dag.

"Ik kan me uren bezighouden met het bedenken van nieuwe ontwerpen en mijn tekenboek gaat overal mee. Dat ik in contact kwam, dankzij het wensteam met een echte ontwerper, zodat ik kon zien hoe een professional te werk gaat, was helemaal super", gaat ze voort. De bijpassende juwelen maakte ze zelf.

De foto's van deze shoot worden nog professioneel voor haar portfolio afgewerkt en die krijgt ze binnenkort. "In Vlaanderen heeft Make-A-Wish dit jaar al zo'n 140 projecten achter de rug of in de eindfase", besluit Hilde Reulen. www.makeawish.be.

#L. Denaeyerplein, Willebroek#

Jan BOEY

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio