Duffel bruist van het ondernemerschap

Het lijkt wel of de twee sterren van restaurant Nuance van Thierry Theys zorgen voor goede grond in de Kiliaanstraat in Duffel. Op de verdieping boven het restaurant begint Radja El Grafel met haar vriend Steven De Wilder een eigen webshop: www.tresorsdusud.be.

ikerremans

De webshop biedt voor elk wat wils: van kaarsenhoudertjes tot handtassen en halskettingen. "Ik wil als klanten vooral mensen die het mediterraanse gevoel in hun huis willen brengen. Niet zozeer de grote stukken maar vooral met kleine theehoudertjes of lampen, de mensen het gevoel laten hebben dat het zuiden in hun woonkamer komt."

Ambitieus is Radja El Grafel zeker: "Ik wil mijn droom nu werkelijkheid laten worden en omdat we tijdens onze opleiding leerden dat een webshop de toekomst is, vond ik dit het beste om hiermee te starten want deze toekomst is immers nu! Als jonge ondernemer wil ik graag dat mensen aan een betaalbare prijs mooie dingen kunnen kopen. Ik richt me dus enkel op huiselijke dingen dus niet op etherische oliën."

"De webshop is financieel de meest voor de hand liggende stap. Er is ook een groothandel aan gekoppeld want we willen ook gaan leveren aan winkels maar in de eerste plaats willen we mensen gemakkelijk bereiken via sociale media als Facebook, Twitter,… en pas later willen we een winkel openen en laat ons maar dromen een hele winkelketen van 'Trosor du Sud'", lacht Radja.

Radja wil haar Marokkaanse afkomst niet verloochenen maar de website heeft net tot doel om bij een heel groot publiek de Mediterraanse sfeer weer te scheppen.

Meer info: www.tresorsdusud.be

EVDE

Foto: Patrick De Roo

.

MEER OVER Duffel

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio