Michel Wuyts start reeks lezingen

Wielercommentator Michel Wuyts is de eerste in de reeks van sprekers die de Ranstse Vorming en Onderwijs(VOR) dit seizoen heeft weten te strikken. De Vor-conferenties worden georganiseerd op acht maandagen in de Broechemse Den Boomgaard. Wie dat wil kan zich een abonnement voor de acht lezingen aanschaffen maar het is ook mogelijk om maar naar één samenkomst te komen luisteren. Voor één conferentie betaalt u vijf euro, voor alle acht dertig euro.

Liekens Sylvain

Wuyts heeft het op maandag 7 november vanaf 14 uur natuurlijk over wielrennen maar ook over alles wat er naast die sport gebeurt.

Als tweede spreker was op 21 november Alain Conix gepland maar die heeft afgezegd. Hij wordt vervangen door Lien Willaert. Zij regisseerde Wittekerke maar werd ook bekend als auteur van drie dieetboeken.Verder in het rijtje sprekers staan nog bekende namen zoals filosoofLudo Abicht, journalist Rob Heirbaut en Alain Remue van de cel vermiste personen. De reeks wordt afgesloten op 27 februari met een muzikale bingonamiddagwaar het publiek kan bepalen welke liedjes Daisy Thys en Sam Verhoeven zullen zingen.

“adr: Antwerpsesteenweg 57, Broechem#

Sylvain Liekens

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio