Lierse Novemberfoor opent op vrijdag 4 november

Lierse Novemberfoor opent op vrijdag 4 november

Lierse Novemberfoor opent op vrijdag 4 november

Print
Lier - De Lierse Novemberfoor opent op vrijdag 4 november. De 55 kermisattracties staan tot maandag 21 november op de parking Gasthuisvest en op het Zimmerplein.
Door de heraanleg van de Grote Markt moet de Novemberfoor uitwijken. "Omdat enkele kermisinstellingen op het Zimmerplein blijven staan, kunnen we op de parking Gasthuisvest voor een ruime opstelling kiezen. Dat maakt het kermisplein interessant voor de foorreizigers zelf, maar meer nog voor klanten. Vorig jaar is immers bewezen dat door deze opstelling het publiek voldoende ruimte heeft om langs de kermisattracties te flaneren", zegt schepen van Lokale Economie Ismael Tafforeau (Lier Leeft).

Om de Novemberfoor voor het publiek nog aangenamer te maken, zijn er verscheidene activiteiten gepland. Op de openingsdag, vrijdag 4 november, zijn de kermisinstellingen al vanaf 19u open voor het grote publiek. Om 20.30u een groots vuurwerk plaats dat afgeschoten wordt van op de groene driehoek aan de Leopold III-laan. Op woensdagen 9 en 16 november zijn er vanaf 14u familiedagen met een ballonnenclown. Op zondag 20 november volgt om 18u een beertjesworp vanuit een hoogtewerker van de stad.

Chris VAN ROMPAEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio