Kenny en Nick sterkste poldermensen

Print

Kenny en Nick sterkste poldermensen

Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Kenny Cornelissen (29) bij de senioren en Nick Sleeckx (21) bij de junioren kroonden zich na tot sterkste mannen van de polder. De vrouwen lasten een sabatjaar in.
In de Evenementenhal 't Noorden verzamelden vijf sterke mannen en zes jongeren om uit te maken wie in hun categorie de krachtpatsers van de polder zou worden. Kenny Cornelissen verlengde bij de senioren zijn titel. Nick Sleeckx uit Zandvliet ging aan de haal met de juniorentitel. Iedereen is het erover eens dat deze jonge spierbundel volgend jaar een te duchten concurrent is bij de senioren.

Tijdens deze wedstrijd staat de Olympische gedachte nog altijd hoog aangeschreven. Kenneth De Roover drukte zopas 22 bakstenen naar boven en is best tevreden met deze prestatie. "Het is de derde keer dat hij hier deelneem. Net als vorig jaar legt Kenneth beslag op de vierde plaats. "Echt oefenen voor deze proeven doet bijna niemand. Wel zorg je ervoor dat je conditie optimaal is", besluit de Stabroekse spierbundel.

Erik Vandewalle
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio