1 / 2

Veerle Baetens: "Verkleed als prostituee met aardbeien en champagne naar vriend"

Veerle Baetens schittert in Code 37. Maar ook in het dagelijkse leven houdt de actrice wel van een knap staaltje acteerwerk. "Ik ben verkleed als prostituee naar mijn huidige vriend getrokken."

mgeysmans

"Mijn ex-vriend woonde in de Walen. Op een keer had ik me helemaal verkleed met valse nagels, pruik, een dikke bril en een Madonnajurkje en was ik met een koffer in de hand naar het station gegaan waar hij mij zou oppikken. Ik ben naar hem toe gewandeld en heb hem in half Engels gevraagd of ik een lift kon krijgen. Het heeft 5 minuten geduurd voor hij doorhad dat ik het was. Ik ben ook een keer verkleed als prostituee met aardbeien en champagne naar mijn huidige vriend gegaan", vertelt Baetens in een krant van Corelio.

"Maar in het dagelijkse leven verkleed ik me niet. Het ene moment heb ik het moeilijk met de aandacht van mensen, de andere dag vind ik die aandacht tof. Als je een hele dag op de set hebt gestaan, heb je soms gewoon niet de energie om even tijd te maken voor je fans. Maar ik zal hen nooit afblaffen. Ik vind het altijd sympathiek als ze een vriendelijk woordje hebben."

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN