Restaurant De Blauwe Reiger in Weert krijgt Zilveren Lepel

Print
Bornem - Restaurant De Blauwe Reiger in Weert heeft vrijdag 14 oktober de onderscheiding van de Zilveren Lepel gekregen van Martin Nauwelaerts, verantwoordelijk uitgever van de ?Horecakrant'. Dit blad wil in diverse regio's aan twaalf echte restaurants die een goede prijs-kwaliteitverhouding bewijzen, de onderscheiding van de 'Zilveren Lepel' toekennen.
Het label draagt de spreuk ?in hoc signo servimus' waarmee het de dienstbaarheid in het restaurant wil beklemtonen. Een vereiste om de onderscheiding te krijgen is trouwens dat de patron van de zaak, in csu Heidi Franssens, altijd zelf nog in de keuken staat en toezicht houdt.Heidi Franssens (39) was blij verrast met de onderscheiding voor haar restaurant dat ze dertien jaar geleden opende. Ze werkte vroeger nog in La Pérouse in Antwerpen, het Scholteshof in Kermt en De Snip in Waasmunster. In Bazel (Kruibeke) vanwaar ze afkomstig is, had ze nog een traiteurdienst waarin haar ouders meewerkten. Specialiteiten zijn vismenu's en lamskroon maar nu begint ook het seizoen van de wildschotels.

Over De Blauwe Reiger in Weert (Bornem), Scheldestraat 34, tel. 03 899 45 11 vindt u alles terug op www.de-blauwe-reiger.be. Uitgezonderd op woensdag en donderdag is de zaak alle dagen open van 12 tot 21 uur.TF

Taf PAUWELS
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio