Sam Gooris niet op "Herfstbal" van Instituut Mevrouw Govaerts

Print
Heist-op-den-Berg - De Vriendenkring van het Instituut Mevrouw Govaerts uit Hallaar organiseert al jaren jaarlijks een bal ten voordele van de bouwprojecten van het IMG en heeft zo al honderdduizenden ingebracht in de bouwfondsen van de instelling. Vorige zaterdag was hun herfstbal voorzien met een optreden van Sam Gooris. Maar Sam daagde niet op.
Vooral het jonge volkje is erg teleurgesteld.

Voorzitter Louis Liekens van de Vriendenkring Hallaar is ook zwaar teleurgesteld. "Het bal was goed qua belangstelling maar slecht voor de toekomst", zegt de voorzitter.

"Wij hebben contact gehad met het artiestenbureau waarbij wij Sam Gooris vastlegden en waarmee wij een contract hadden. Zij zeggen dat er een communicatieprobleem was en beloofden dat wij het reeds betaalde bedrag zullen terugkrijgen. Maar het belangrijkste is dat wij als organisatoren een slechte beurt gemaakt hebben bij de aanwezigen.

GvA belt het artiestenbureau King dat de boekingen van Sam Gooris organiseert. Zij hebben geen weet van een optreden in Heist-op-den-Berg. "En het had nochtans gekund, want we hadden zaterdag twee boekingen voor Sam. Een derde had er altijd bij gekund", zegt Frank die de boekingen bijhoudt bij King.

Het contract is afgesloten met een ander bureau, uit Beerse.

Wij bellen een entertainmentbureau uit Beerse dat geen commentaar wenst te geven. " Geen commentaar. Ik weet niet waarover het gaat maar ik geef geen commentaar en heb geen tijd te verliezen" krijgen wij te horen. Einde gesprek.

pierre anthonissen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio