1/5

Prijsuitreiking Schakel editie 2011

13000 fietsers namen deel aan de 23ste Schakel. Zowel in Schakel Noord als Schakel Zuid konden heel wat prijzen verdiend worden. In Geel kwamen de gelukkigen samen om hun prijzen in ontvangst te nemen.

Ondanks het mindere weer op zondag 28 augustus 2011 was de 23ste Schakel weer een groot succes. De winnaars van de zoektocht en de tombola kwamen samen in Het Wijnhuis in Geel. Geert Verheyen en Dirk Geerinckx van sponsor Profile schonken zowel in Schakel Zuid als in Shakel Noord twee fietsen als prijs. René Eens, Maria Noyens, Jeanne Petroons en Julienne Wijnen waren de gelukkigen. Gerda Tilburgs, Willy Hendrickx en Frans Van Eynde kregen van Veiling van Hoogstraten een ballonvaart cadeau. Ook Kristel Maes van CM Turnhout deelde fietsen uit. Josée Boeckx, Jeanne Sauvillers, Maria Van Soom, Jo De Locht, Rita Vanuffel en Steve Meeuwsen fietsten elk met een nieuwe fiets naar huis.

Naast de prijzen mocht iedereen ook uitgebreid genieten van enkele Geelse streekgerechten. Zeunt aperitief, Zeuntpaté, pensen Vandecruys... heerlijk smullen!

Uiteraard was het Wijnhuis gevuld met gelukkige mensen. Ook geestelijke vader van de Schakel, Gelenaar Frans Vanlommel, vierde mee. Op naar editie 24 en 25!

Marc Leysen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio