Politie zoekt getuigen voor diefstal met geweld

Print
Malle - De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar getuigen van een diefstal met geweld op zaterdag 17 september waarbij een man van 22 werd gewond.

Op zaterdag 17 september 2011, tussen 05.00 en 06.00, bevond het slachtoffer zich op de Antwerpsesteenweg in Malle. Het slachtoffer, een 22-jarige man, kwam van de discotheek 'The Missing Link' en keerde te voet terug naar huis. Plots stopte er een blauwe Audi, type 4, een ouder model. In de wagen zaten 3 jongens die het slachtoffer een lift naar huis aanboden. Het slachtoffer aanvaardde de lift en stapte in de wagen. In de Wijngaardstraat in Malle stopte de bestuurder en beval het slachtoffer uit te stappen. Het slachtoffer werd beroofd en kreeg van één van de daders slagen in het gezicht.

Beschrijving daders

Het slachtoffer kon twee van de drie verdachten beschrijven. De eerste verdachte is een blanke man van ongeveer 1m70, +/- 22 jaar, met blond stekelig haar en normaal gebouwd. Hij sprak met een Antwerps accent en droeg tijdens het incident een jeansbroek en een witte T-shirt.

De tweede verdachte is een man met zwarte huidskleur van ongeveer 1m70, +/- 22 jaar, met krullend haar en vrij mager gebouwd. Hij droeg een jeansbroek en een blauwe trui.

Was u getuige van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met de politie via het gratis telefoonnummer 0800.30.30.0.

E-mailen kan via opsporingen@politie.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio