Wekenlang geblesseerde De Camargo vervangen door Ogunjimi

Wekenlang geblesseerde De Camargo vervangen door Ogunjimi

Wekenlang geblesseerde De Camargo vervangen door Ogunjimi

Print
De Rode Duivels zullen het vanavond zoals bekend zonder Igor De Camargo in de spits moeten stellen. Zijn vervanger wordt vermoedelijk Marvin Ogunjimi. De Camargo liep op training een scheur in de ligamenten van de linkerknie op en staat meerdere weken aan de kant.

De Camargo blokkeerde maandag zijn knie na een onschuldig duel en moest onmiddellijk forfait geven voor de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd van dinsdag in en tegen Duitsland. Een onderzoek in het ziekenhuis van Mönchengladbach wees dinsdag uit dat er een scheur zit in de ligamenten van de linkerknie.

Ogunjimi in de spits

In de spits wordt hij meer dan waarschijnlijk vervangen door Genkenaar Marvin Ogunjimi. Die krijgt daarmee de voorkeur in de spits op Romelu Lukaku en Bjorn Vleminckx.

Mertens én Hazard aan aftrap?

Over enkele andere posities bestaat er nog wat onduidelijkheid. Zowel Dries Mertens als Eden Hazard speelden een sterke wedstrijd tegen Kazachstan, maar het zag er lange tijd naar uit dat een van die twee spelers op de bank zou moeten starten. Mogelijk zal Moussa Dembele nu het gelag moet betalen voor de terugkeer van Marouane Fellaini op het middenveld.

Maar voorlopig laat bondscoach Georges Leekens dus niet in zijn kaarten kijken voor de levensbelangrijke wedstrijd in Düsseldorf.

Overigens doet ook de Duitse bondscoach Joachim Löw dat niet. Zo is het koffiedik kijken of middenvelder Bastian Schweinsteiger aan de aftrap verschijnt.

Foto: Photo News

Meer voetbalnieuws