Celebs

"Homo's steken nog sneller een mes in je rug dan gewone mensen"

Print

Homo's steken nog sneller een mes in je rug dan gewone mensen

Maître Philip helpt in 'Mijn Restaurant' het lesbische koppel Amber en Elodie uit de nood in hun zaak. Maar erg vredelievend voor andere geaardheden lijkt de man niet. "Homo's kan je niet vertrouwen."

In een interview met Dag Allemaal vertelt maître Philip vrijuit over zijn collega Jeffrey, die niet blij was met zijn komst. "Amber en Elodie hadden Jeffrey op de sollicitatiedag beloofd dat hij hun maître mocht worden. Maar toen de jury kwam eten, kreeg hij plots te horen dat hij de verantwoordelijke voor boven werd. Hij was duidelijk niet blij met mijn komst. Nu, ik zou ook niet opgezet zijn met zo'n degradatie. Plus: heel de dag trappen doen, dat vindt Jeffrey natuurlijk niet plezant. Bij zulke mensen moet je altijd op je qui-vive zijn. Je kan ze niet vertrouwen, vind ik. Homo's steken nog sneller dan gewone mensen een mes in je rug."

Amber en Elodie reageren verbijsterd op de uitlatingen. "Dat is verschieten. Dat is een opmerking die niet kan. Niet naar Jeffrey toe en ook niet in het algemeen. Ik kan maar één ding zeggen: als hij een probleem heeft met holebi's, is hij bij ons aan het verkeerde adres!"

Beeld: VTM

NIET TE MISSEN