Mode

Felle kleuren sieren herfstcollectie sportkledij

Print

Felle kleuren sieren herfstcollectie sportkledij

Vanaf nu moet je niet langer trainen in een klassiek wit tennisensemble, de felle kleuren dringen dit najaar door op het sportveld.

Sporten doe je voortaan met een outfit die het grauwe weer wat kleur geeft. Roze, limoengroen en pastelkleuren zijn dit najaar ware hits, en dat zie je ook bij de nieuwe lijn van Banana Moon.

Het sportmerk Adidas brengt een tennislijn uit met een roze topje en rokje. Je kan het rokje met één van hun shirtjes in het lichtblauw of groen combineren. De Adidas-schoenen vertonen lichtblauwe, gele, oranje en rode kleuren.

Reebok gaat mee met deze trend, maar versiert zijn ‘Easy Tone’- sneakers subtiel met felgekleurde sportzolen in roze en rood.

Patronen blijven dit najaar een ware topper. De ontwerpers van Pull-in brachten zelfs sportondergoed uit dat versierd is met aardbeien, zonnebrillen, cartoons en bloemen. Echte trendsetters kunnen kleuren en patronen combineren. Bij Pussy Deluxe is een trui met hartjesmotief de ideale aanvulling op hun roze trainingsbroek.

Ook op het skiterrein veroveren de felle trendkleuren de piste: gaande van een paarse zonnebril van Adidas tot een gele rugzak van O’Neill. Ben je niet zo trendgevoelig? Dan is er goed nieuws voor je, want de sobere wit-, donkerblauw- en grijstinten blijven het dit najaar bijzonder goed doen bij alle sportmerken.

NIET TE MISSEN