Progressief kartel trekt opnieuw samen naar verkiezingen

Progressief kartel trekt opnieuw samen naar verkiezingen

Progressief kartel trekt opnieuw samen naar verkiezingen

Print
Sint-Niklaas - Het progressief kartel van sp.a, SOS 2012 en Groen! trekt in oktober 2012 opnieuw naar de kiezer dit keer met Christel Geerts (sp.a) als lijsttrekker. Wouter Van Bellingen (SOS 2012) staat tweede, Sofie Heyrman (Groen!) derde.

Sp.a krijgt als grootste partij 24 van de 41 plaatsen toegewezen. SOS 2012 vult negen namen in en Groen! zet acht namen op de lijst.

Zelf is hij er in 2012 ook weer bij, dit keer als lijstduwer. “Ik gooi er mijn volle gewicht tegenaan om dit kartel verlengd te zien met Christel Geert als burgemeester. Als dat niet lukt, zal ik mezelf ook mislukt voelen.”

Op plaats vier komt Kris Van der Coelden (sp.a), gevolgd door Mike Nachtegael (sp.a). Gaspard Van Peteghem (sp.a) staat op zes, Wout De Meester (Groen!) zeven en Al Salhi (SOS 2012) op acht.

Ilse Bats (sp.a) en Sigrid De Wilde (sp.a) volgen op negen en tien. Martina Van Campe krijgt plaats elf, Ali Alci (sp.a) twaalf en Bart De Bruyne (Groen!) veertien. Plaats dertien gaat naar SOS2012 maar daar staat nog geen naam op.

Freddy Willockx duwt de lijst op plaats 41, samen met Nathalie Van Garsse op 40 en Tom Steels op 39. De kans dat deze laatste zoals aangekondigd deze legislatuur nog schepen wordt, is ondertussen klein. Door zijn job in het wielrennen vertoeft hij daarvoor momenteel te veel in het buitenland.

Koen Dewanckel

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio