Zaakvoerders van Cuzina openen pizzeria Al Taglio

Zaakvoerders van Cuzina openen pizzeria Al Taglio

Zaakvoerders van Cuzina openen pizzeria Al Taglio

Print
Lier - Op de Grote Markt in Lier opende donderdag een nieuwe pizzeria. De zoveelste? Nee, het concept is nieuw voor Lier.
'Al Taglio', zo heet de pizzeria van Soufiane L'Haj en Aziz Chaoui. "Wat ons anders maakt dan andere pizzeria's in Lier, is onze heel krokante en luchtige deeg. De bloem daarvoor halen we speciaal uit Frankrijk. Het deeg laat twee bakprocessen toe. We bakken de pizza eerst in onze grote oven, afbakken volgt nadien in de kleine oven. Dat laatste kan je ook thuis doen.
Het voordeel van deze werkwijze is dat we je nagenoeg binnen de minuut de gevraagde pizza kunnen serveren", vertelt Soufiane.

"Maar we onderscheiden ons ook op een andere manier. Klanten kunnen in de zaak per spie bestellen, daarom onze naam 'Al Taglio', wat spie betekent. Je kunt dus ook een pizza met verschillende spies samenstellen", legt Aziz uit.
"Keuze is er genoeg. Behalve de klassieke pizza's, zorgen we ook voor originele samenstellingen, zoals een pizza met aardappelschijfjes en truffelcrème, pizza met peer en gorgonzola, of met pompoencrème, spek en gerookte kaas", aldus Soufiane.

Met 'Al Taglio' zijn Soufiane en Aziz niet aan hun proefstuk toe. Eerder openden ze in Lier restaurant Cuzina in de Berlaarsestraat en sinds juni zijn ze ook de zaakvoerders van frituur-eethuis Joske in de Eikelstraat.

Info: 03.290.89.60, www.altaglio.be

Het hele artikel leest u vandaag in de zaterdagkrant van Gazet van Antwerpen.

Chris VAN ROMPAEY

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio