In de GOORia brengt verenigingen en Gorenaars samen

In de GOORia brengt verenigingen en Gorenaars samen

In de GOORia brengt verenigingen en Gorenaars samen

Print
Heist-op-den-Berg - Zaterdag 8 oktober organiseert vzw In de GOORia voor de 3e keer "In de GOORia" in het dorpscentrum van Heist-Goor. In de GOORia is een bruisend en GRATIS event met een groot aantal aan leuke activiteiten. De verenigingen samenbrengen en mekaar ontmoeten is het uitgangspunt van dit event .
Ieder jaar krijgt in "De GOORia" een subthema mee. Dit jaar kiezen de organisatoren voor ' In de GOORia TE KOOP'. Het marktgedeelte biedt dit jaar plaats aan iedereen die iets te koop wil aanbieden, van groenten uit je eigen tuin tot antieke schatten die je nog op zolder hebt teruggevonden.

Ook de kindermarkt is ondertussen uitgegroeid tot een vast onderdeel van In De GOORia. Kinderen kunnen naar hartenlust, kopen, verkopen of ruilen. Op deze manier krijgt uitgespeeld speelgoed een tweede kans. De markt en de kermis worden feestelijk geopend om 13.00 uur.

Om 15.30 uur heeft er een eucharistieviering in open lucht plaats, opgeluisterd door fanfare de Goorse Bloesem.

Om 17.00 geeft The Music Line er een stevige lap op. Eveline en Liesbet nemen de fakkel rond 18.30 over en brengen live muziek van 't Goor. The Pikeys ronden om 20.00 uur het rijtje af met een partijtje stevige rock. Rond 22.00 uur zal DJ Cavallo Bianco het event afsluiten met een Dj Set.

In de Gooria sluit de deuren rond middernacht. PA

www.indegooria.be

facebook : in de GOoria 'Heist-Goor'

FOTO: De organisatoren van "In de Gooria".

pierre anthonissen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio