Nieuw concept voor chiro-td

Nieuw concept voor chiro-td

Nieuw concept voor chiro-td

Print
Putte - Ook dit jaar organiseren Chirojongens en Chiromeisjes Putte hun jaarlijkse chiro-TD. Omdat deze aan verandering toe was, hebben de organisatoren het over een hele andere boeg gegooid. Een tent wordt de plaats van gebeuren, geplaatst op de parking van de sportterreinen in de Tinstraat.
Omdat deze tent het hele weekend recht staat, was dit een mooie gelegenheid om eens iets terug te doen voor diegenen die de chiro altijd steunen. Vandaar dat op vrijdag 7 oktober een 'ouwzakkenfoaf' georganiseerd wordt. Samen met DJ EricSon en Discobar Powerstation wordt er een onvergetelijke avond van gemaakt. Iedereen is welkom voor de prijs van ? 4. Voorverkoopkaarten zijn er niet, u kan betalen aan de inkom.

Op zaterdag 8 oktober gaat de jaarlijkse chiro-TD door, in diezelfde tent. Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een leuk feest wordt, wordt beroep gedaan op Trash Radio, the Nightlife DJ's en de eigen DJ PiTtAa vs. DJ KAZZ. "We hopen vooral jeugd uit Putte en omstreken te mogen ontvangen. Kaarten zijn verkrijgbaar in de verkooppunten en bij leden en leiding van chiro Putte", geven de chiro-organisatoren nog mee.

FOTO: De organisatoren van de chiro td.

pierre anthonissen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio