Mode

Lancôme doet 3 klassieke parfums herleven

Print

Lancôme doet 3 klassieke parfums herleven

Lancôme doet 3 klassieke parfums herleven Het Franse parfummerk Maison Lancôme maakte voor 3 van zijn populairste parfums een nieuw flesje. Hierbij wil het de culturele waarde van de geuren onderlijnen.

Het Franse parfummerk Maison Lancôme maakte voor 3 van zijn populairste parfums een nieuw flesje. Hierbij wil het de culturele waarde van de geuren onderlijnen.

Het bloemrijke parfum ‘Peut-être’ kende eind jaren 30 een groot succes bij vrouwen. In 1968 werd deze succesfactor verder gezet met het mannelijke parfum ‘Balafre’. Lancôme vierde de overgang naar 2000 door ‘1001 Roses’ op te markt te brengen, een parfum dat een overheersend rozengeurtje verspreidt.

Nu steken zij hun gerenommeerde parfums in een nieuw jasje: een transparante en verfijnde flacon die het parfumvocht laat stralen. Het is een eigentijdse interpretatie van de glazen flesjes die kunstenaar Georges Delhomme in het begin van de jaren 60 voor de geuren ontwierp. De 3 parfums zitten elk in een kistje gedecoreerd met fijne gouden lijntjes.

Deze klassieke geuren zijn te koop voor 150 euro.

NIET TE MISSEN