Rode Duivels trainen verder zonder Ogunjimi en Fellaini

Rode Duivels trainen verder zonder Ogunjimi en Fellaini

Rode Duivels trainen verder zonder Ogunjimi en Fellaini

Print
De Rode Duivels hebben hun tweede training achter de rug in de aanloop naar hun twee laatste EK-kwalificatiewedstrijden. Op het veld in Woluwe stonden dinsdag ook Carl Hoefkens en Denis Odoi. De twee verdedigers werden opgeroepen als vervangers voor de geblesseerde Toby Alderweireld en Nicolas Lombaerts, die geschorst is voor de wedstrijd vrijdag tegen Kazachstan.

"Ik heb hen opgeroepen omdat zij goed positie kunnen spelen en ook een zekere polyvalentie hebben", lichtte bondscoach Georges Leekens toe. "We hebben nu ook twee spelers achter de hand mocht er nog een andere verdediger uitvallen."

In totaal stonden op het veld van White Star 22 spelers. Zij oefenden vooral op balbezit en aanvallen, en sloten na bijna anderhalf uur af met een onderling partijtje waarin enkel Romelu Lukaku kon scoren.

Marvin Ogunjimi bleef net als maandag in het hotel, maar Leekens heeft goede hoop dat hij klaar raakt voor vrijdag. "Het gaat steeds beter met Marvin. Hij heeft nog wat lichte hinder, maar meer niet. Het is natuurlijk ook telkens wel afwachten hoe hij reageert op de oefeningen."

Behalve de spits van Genk bleef ook Marouane Fellaini in het hotel om oefeningen te doen met kinesist Lieven Maesschalck. Net als Lombaerts is de 'Toffee' geschorst voor de match tegen Kazachstan. "Hij kon nog wat specifieke oefeningen gebruiken, maar is niet geblesseerd. Marouane is terug op zijn oude niveau en aangepast aan het ritme in Engeland, en daar ben ik blij om met het oog op dinsdag", besloot de bondscoach.

Foto Photo News

MEER VOETBALNIEUWS