Zwangere Turnhoutse: "Help, hij maakt mij dood"

Zwangere Turnhoutse: Help, hij maakt mij dood

Zwangere Turnhoutse: "Help, hij maakt mij dood"

Print
Turnhout - Een 25-jarige zwangere vrouw uit Turnhout is maandagavond ontvoerd en mishandeld door haar 30-jarige vriend uit het Nederlandse Tilburg. De man ging door het lint en reed met zijn vriendin, tegen haar wil, naar de bossen bij Goirle, aan de Belgisch-Nederlandse grens.

Een boswachter zag de auto met gedoofde lichten een zandpad oprijden. Ook zag hij dat de bestuurder een slaande beweging maakte naar de vrouw. Toen hij de wagen aanmaande te stoppen, sprong de vrouw uit de auto. "Help, hij maakt mij dood", riep het slachtoffer.

Mishandeling

De vrouw was erg overstuur en had een bloedneus. Haar kledij was besmeurd en kapot. Het slachtoffer zei dat de man eerder op de dag bij haar thuis had gedronken. Omdat ze niet wilde dat hij ging rijden, kreeg het koppel ruzie. De man zette een schaar tegen haar keel en eiste dat ze met hem meeging. Onderweg sloeg hij haar tegen het hoofd en beet hij haar in de neus.

Bij zijn arrestatie pleegde de verdachte hevig verzet. De vrouw heeft aangifte gedaan van vrijheidsberoving en mishandeling.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio