Mode

Rituals brengt edelsteenmake-up op de markt

Print

Rituals brengt edelsteenmake-up op de markt

Het cosmeticabedrijf Rituals introduceert de nieuwe make-upcollectie ‘Gems of Goa’ die geïnspireerd is op de natuurlijke rijkdommen van het oude India: edelstenen.

Rituals haalde zijn inspiratie uit de edelstenen van de maharadja, een staatshoofd in India, en het luxueuze bleekgroene mos dat in de jungle van Goa groeit. In de ‘Gems of Goa’-collectie belooft de combinatie van saffier en zuivere robijn een uniek effect op de huid te hebben.

Saffier

In de lijn ‘Gems of Goa’ zitten onder meer oogschaduws, lippenstiften, nagellak en oogpotloden. De 2 ‘Baked’-oogschaduwpaletten bevatten elk 3 tinten met extracten van saffier, die zowel nat als droog kunnen worden aangebracht op je oogleden. Bovendien heeft de oogschaduw van ‘Natural Glamour’ en ‘Glamorous Green’ een speciaal bakproces doorstaan waardoor het effect de hele dag of nacht behouden blijft.

Bij de ‘Color Contour Brown’ en de ‘Star Secret Jungle’ oogpotloden zorgt de saffier voor een verhelderend effect op je ogen terwijl de groentinten ze een intensere look geven.

Robijn

Liefhebbers van lippenstift worden verwend met ‘Lip Shine’, een combinatie van lipgloss en lipstick, waarbij de gemalen zuivere robijn de lippen superzacht maakt.

In de nagellakafdeling sieren 2 nieuwe kleuren de ‘Gems of Goa’-collectie: romig beige met subtiele glittertjes en een groentint. Deze nagellak blijft zijn kleur en glans behouden door de versterkende krachten van de robijn.

De make-upcollectie is vanaf oktober 2011 tot maart 2012 in alle Rituals-winkels en shop-in-shops in België verkrijgbaar. De prijzen variëren van 8,90 euro voor een oogpotlood tot 19,90 euro voor een paletje oogschaduw.

Foto: Rituals

NIET TE MISSEN