1 / 2

Dure handtas van Olsen tweeling kent groot succes

De krokodillenleren tas uit de nieuwe accessoirecollectie van het modelabel van de Olsen tweeling ‘The Row’ kent een groot succes in Amerika. Opvallend, want voor deze tas betaal je 39,000 dollar.

gtheunis

Tijdens de crisis lijkt besparen op dure accessoires een vanzelfsprekende reactie, maar dat is buiten de krokodillenleren handtas van de Olsen tweeling gerekend. “Deze handtas was het eerste wat over de toonbank vloog”, aldus Ashley Olsen in het modetijdschrift Elle.

Voor het kleinste handtassenmodel uit krokodillenleer betaal je 4,700 dollar, maar de prijzen lopen op tot 39,000 dollar. Hun prijskaartje leunt dicht aan bij dat van bekende modemerken zoals Hermes waar je 40,000 dollar betaalt voor een ‘Birkin’-handtas van echt krokodillenleer.

Omdat er slechts 2 handtassen besteld waren voordat de collectie in de Amerikaanse modewinkel Barneys lag, was de tweeling verbaasd over de stormloop voor hun handtas. “Meestal hebben alleen de grootste modemerken een goede verkoop tijdens een economische crisis”, zegt Ashley.

Foto: The Row

NIET TE MISSEN